18 de jul. 2014

LA HISTÒRIA D'UN PROJECTE

Aquesta és la història d'un projecte que va passar per tres idees diferents...
Feia molt de temps que havia comprat aquests quadrats al TelaMarinera i els havia anat deixant, pensant que ja faria alguna cosa més endavant.

Doncs bé... 

Primera idea... quan vaig anar al TM li vaig comentar a la Marta que volia fer alguna cosa per posar sota una porta de manera que no m'hi passés aire.  Havia de ser força llarg i vaig pensar que seria ideal. Gairebé ja la tenia acabada, només em faltava omplir-la a casa, vaig pensar que una cosa tan xula i amb uns colors tant vius, havia de tenir una altra utilitat enlloc d'anar sempre per terra.

Segona idea... Havia vist fa temps una bossa per posar el pa d'aquest estil. Em va agradar també la idea de fer-ho però la veritat, nosaltres normalment comprem pa rodó... i vaig pensar que no m'hi cabria perquè el tamany era molt vertical.

Finalment... feia temps que volia fer una funda per posar al microones de manera que quan fes fred el pogués escalfar. I tal dit, tal fet.
Aquí teniu aquesta funda/bossa per posar al microones. 

La part interior, plena d'arròs, està fet amb una samarreta de cotó que tenia vella i que em va fer gràcia poder reutilitzar....



Quins colors més vius, eh??? ara només falta que faci fred!!!! però que trigui que a mi m'agrada el sol i l'estiu!!!