7 de març 2014

PEL COTXE...

Ja fa un temps em varen multar a la plaça del meu poble perquè no havia posat el rellotge que indica a quina hora deixes el cotxe en zona d'aparcament amb indicació.

Quan vaig veure el municipal, després de posar-me la multa, em va donar un rellotge de plàstic que poses a davant... però un dia fent neteja, el devia treure i el vaig perdre.

Quan vaig anar a demanar si era possible que m'en donessin un altre, em van dir que a l'Ajuntament ja no en tenien.. però que si volia, ho podia escriure en un paper i deixar-ho a davant de la "guantera".

Fins ara ho portava en un ditxós paper, cutre, ho escrivia amb el boli o amb el què trobava dins el cotxe... total, un desastre. Doncs bé, me'n vaig cansar i aquesta setmana, amb algun retall de roba que em sobrava i també amb un mini paper de pissarra comprat al TM
vaig fer el meu super nou rellotge per aparcar.

 Escriure i esborrar.. tantes vegades com vulgui! 

 És xulo, oi??? fàcil i diferent! 


 

7 comentaris:

  1. Jajaja. Si jo fos el policia municipal i et passessis de L'Hora no em veuria amb cor de multar-te. M'encanta!!!!

    ResponElimina
  2. Ets única Ian! M'encanta!!!! Súper bona idea i d ben segur q el rellotge més bonic d tot el poble. Un pto ben gran! Montse

    ResponElimina
  3. Moooolt original!! Quina bona pensada!

    ResponElimina
  4. Quina bona idea! A veure quin policia a partir d'ara s'atreveix amultar-te! Genial! Petons (x cert em va encantar veure't i dir-te q tens una filla preciosa!

    ResponElimina
  5. jajaja quina bona ideia, i ben rebonica!

    ResponElimina